Roedel-opname
Zodat uw hond weer gewoon hond kan zijn..

Voor problemen die wat complexer van aard zijn bestaat de mogelijkheid uw hond op te nemen in onze speciale roedel.

Het is ook mogelijk uw pup of volwassen hond bij ons te plaatsen voor een goede basisopvoeding en/ of training. Wij kunnen uw hond de gewenste commando's aanleren en bijvoorbeeld zindelijk maken. 

Uw hond verblijft overdag zoveel mogelijk buiten met de andere honden in de roedel en krijgt gedurende de dag intensieve begeleiding. Ook worden er uitstapjes gemaakt om te oefenen op meerdere locaties en in verschillende situaties.

De duur van de opname is afhankelijk van de aard van het probleemgedrag, maar bedraagt minimaal 1 week. Aansluitend aan de opname krijgt u een consult om ervoor te zorgen dat de hond ook thuis het gewenste gedrag blijft behouden.

 Kijk voor foto's en filmpjes op onze Facebook-pagina!

Waar verblijft uw hond?

Uw hond slaapt bij ons in de verwarmde en gezellige huiskamertjes. Hier staan enkele kinderbedjes, liggen kussens en er staan benches. Honden die thuis in een bench slapen, doen dat hier ook. U kunt uw voorkeur opgeven op het invulformulier. Honden slapen hier nooit helemaal alleen. We hebben het hele jaar door logeetjes. Huisgenootjes slapen samen en andere honden slapen samen met een hond die in een bench slaapt. Er wordt hier 's nachts zelden geblaft. Alle honden zijn in diepe rust.

Overdag veblijft uw hond zoveel mogelijk onder deskundig toezicht buiten in de roedel. 

Tarieven

Als het probleemgedrag niet naar tevredenheid is opgelost betaalt u alleen het pensionverblijf

Roedelopname

Prijs per dag /24 uur

€75

pensionprijs

Alleen van toepassing indien het probleem niet is opgelost  

€23